Skip to content

100% Leiden komt in actie voor alle harten

Team Support

100% Leiden komt in actie voor een buurt AED! In plaats van het sturen van relatiegeschenken, zetten wij ons in voor een goed doel: de Hartstichting. Vorig jaar heeft de moeder van onze Interaction Designer een acute hartinfarct gehad. Gelukkig is alles goed verlopen en waren de hulpdiensten er snel bij, maar voor iedereen een gebeurtenis dat veel impact heeft.

Hoe fijn is het om de overlevingskans bij een hartinfarct te vergroten en zoveel mogelijk buurten te voorzien van een AED? Wij zetten ons in voor een buurt AED op de Flemingstraat in Leiden. Help jij mee?

100% lekker

Als bedrijf hebben wij het eerste zetje gegeven, maar met het team pakken wij de bakspullen uit de kast om cupcakes, taarten en andere lekkernijen te bakken. Hoe kun jij helpen met onze buurt AED? Door deze heerlijke creaties bij ons te bestellen. Welke is jouw favoriet?

Het verhaal van Winsley

Mijn moeder was in de sportschool toen ze het heel benauwd kreeg. Ze is toen naar buiten gegaan en moest daar overgeven. Daarna voelde ze zich een stuk beter en is ze naar huis gereden. Toen ze thuis kwam voelde het alsof er een brok in haar keel zat en kreeg ze pijn in haar bovenrug en dat liep door naar haar beide armen. Mijn vader heeft toen de dokterspost gebeld en die hebben direct een ambulance gestuurd. Ze is met spoed naar het LUMC gebracht, omdat ze een acute hartinfarct had en meteen gedotterd moest worden. Gelukkig is alles goed verlopen en waren ze er snel bij. Ze heeft weinig schade opgelopen, maar moet wel een jaar revalideren. Hierdoor ben ik erg geschrokken en ben ik blij dat er zo snel gereageerd kon worden. Dit heeft mij doen beseffen dat een hartinfarct overal kan gebeuren en reddingswerkers niet altijd op tijd kunnen komen. Daarom is het belangrijk om overal een AED op te hangen, zodat er meer kans op overleven is.

100% Hartactie

Kom in actie & bestel een zelfgemaakte creatie

Doneren kan door het bestellen van een 100% taart of door direct een donatie te doen op onze actiepagina. Op bestelling* maken wij lekkernijen die je op donderdag 7, 14, 21 of 28 maart bij ons op kantoor (Flemingstraat 91, 2316 DC Leiden) kunt ophalen. Bekijk de opties op www.100leiden.nl/hartactie & bestel gelijk jouw favoriet! Alle opbrengsten doneren wij direct op onze actiepagina.

*Bestellen en op donderdag ophalen? Zorg dat de bestelling voor woensdag 17:00 uur bij ons binnen is. 

Namens het 100% team: tot snel & bedankt!

Ontvang tips & inspiratie in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees nog meer over dit onderwerp

Inspiratie, tips en trends

Afmetingen Social Media Posts, Stories En Meer
Back To Top