Skip to content

100% sportief online én offline

Team Support

Na wekenlang trainen was het afgelopen weekend zover… de Leiden Marathon! Als sportieve sponsor van de Leiden Marathon hebben wij de hardloopschoenen uit de kast getrokken voor de Night Run van 5 kilometer op zaterdagavond. Het was een prachtige avond en met trots kunnen wij zeggen dat iedereen de uitdaging heeft gehaald!

3, 2, 1… START

Onze vestiging in Leiden was het verzamelpunt. Naast dat ons team 100% sportief is, hebben wij ook sportieve klanten die graag mee wilden doen. Gezonde smoothies, startnummers en vooral het inpraten van goede moed zorgde ervoor dat we er helemaal klaar voor waren. Samen met 1.145 andere hardlopers startte we met een goede warming-up aan de 5 kilometer. Nu is het alleen de vraag… Wie komt er als eerste weer binnen?

160526_LeidenMarathon-1

Team 100% Leiden

Ook al waren we niet als allereerste over de finish streep, we hebben alle negen een mooie tijd neergezet. Na de 23 minuten bleven de teamleden van 100% Leiden binnen druppelen. Net even sneller dan gepland, door de aanmoedigingen van onze supporters voor de eindstreep. Een laatste high-five en een medaille die we allemaal met een glimlach omdeden… Op naar volgend jaar!

Sponsor van Leiden Marathon

100% Leiden is de sponsor van Leiden Marathon. Voor de volgende Leiden Marathon steken wij de website in een nieuw jasje. Doe jij volgend jaar ook mee aan de Marathon? 5, 10, 21 of 42 kilometer? Je hebt nog genoeg tijd om te trainen! Succes!

Ontvang tips & inspiratie in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees nog meer over dit onderwerp

Inspiratie, tips en trends

Afmetingen Social Media Posts, Stories En Meer
Back To Top