Skip to content

Wij maken jouw merk online én offline meer zichtbaar.

Zoveel communicatiebureaus… maar wat is de beste keuze voor jouw merk? 100% Leiden is hét full service communicatiebureau in Leiden vol met creativiteit. Wij zijn gevestigd in Leiden, maar werken voor klanten door heel Nederland in allerlei sectoren. Ons ervaren team bestaat uit specialisten op alle vlakken die nodig zijn als het gaat om communicatie. Handig, want zo hebben we alles in huis. Van branding, design en SEO tot sociale media en advertising.

Van alle markten thuis

Hét communicatiebureau voor online en offline uitdagingen.

Onze liefde voor communicatie is groot. Heel groot zelfs. Onze harten gaan sneller kloppen van creatieve design, websites, vindbaarheid en pakkende content. Van een rebranding van een bestaand merk tot het creëren van een volledig nieuwe huisstijl. Een website updaten of een nieuwe website ontwerpen en bouwen. Sociale mediakanalen optimaliseren of maandelijkse contentcreatie. Over iedere vorm van communicatie die jouw merk sterk in de markt zet, denken wij na en gaan ermee aan de slag.

Onze magic touch

Geef jouw merk een boost.

De online wereld verandert constant, daarom houdt ons team alle ontwikkelingen op het gebied van content, marketing, design en webdevelopment nauwlettend in de gaten. Zodra we een kans zien voor een klant, stellen we dit voor. Gevraagd of ongevraagd. Samen jouw merk sterk maken. Daar zijn wij als communicatiebureau goed in. Zoals je ziet benoemen we de term ‘samen’. Het is en blijft een samenwerking, maar wij nemen wel het werk van jou uit handen. Zo kun jij aan de slag met jouw onderneming en zorgen wij dat jouw merk online zichtbaar en vindbaar is én blijft.

Laten we kennismaken

Tijd om impact te maken.

In ons kantoor in Leiden staat de (lekkere) koffie klaar om jou te ontvangen. Plan een afspraak in met ons team en ga boordevol inspiratie en ideeën de deur uit. Zijn wij jouw communicatiebureau ‘match’?

Behoefte om te sparren of te horen wat de mogelijkheden zijn? Dat kan. Neem contact op met Pieter.

Back To Top