Skip to content

Het 100% branding model maakt (re)branding nog leuker

Denise Geerlings

Het 100% branding model maakt (re)branding nog leuker

Een rondje wandelen is populairder dan ooit. Lekker even in beweging, nieuwe plekken ontdekken en zorgen dat de stappenteller de 10.000 stappen aantikt. Naast dat de wandelingen zorgen voor de nodige ontspanning, is het ook het ideale moment om na te denken waar je met je bedrijf heen wilt. Waar ben je trots op? Welke doelen wil je behalen? Passen de boodschap en uitingen nog bij de doelgroep? En misschien krijg je wel inspiratie voor nieuwe ideeën of een nieuw merk. Om de route voor een (re)branding overzichtelijk te houden, hebben wij een eigen branding model gemaakt. Met zes tussenstops wandelen wij door de historische stad Leiden. Het eindresultaat? Een merk dat helemaal klaar is voor de toekomst!

Zes tussenstops

Het 100% branding model navigeert ons langs zes hotspots van Leiden. Benieuwd naar de vragen die bij de zes tussenstops horen? Misschien dat je dan zo weet waar we de tussenstop houden.

  1. Waar komt het merk vandaan?
  2. Wat maakt het merk uniek en hoe zorg je dat het opvalt?
  3. Wie zijn de concurrenten? En hoe positioneren zij zich?
  4. Waar willen we naartoe?
  5. Welke waarden passen bij het merk en hoe voegen we dat samen in een concept?
  6. Hoe gaan we de doelgroep enthousiast maken voor het merk?

Plus 5.000 stappen voor (re)branding

Naast dat we de mooie stad Leiden verder ontdekken, kun je ook nog eens rekenen op 5.000 stappen. Niet alleen op de stappenteller. Een (re)branding van een merk zorgt er namelijk ook voor dat je klaar bent voor de toekomst. Je hebt alles in duidelijke kaders, de uitingen staan met het brandbook vast en je weet waar je heen gaat. Wel zo fijn. De stappen die jij met het merk zet, zijn zoveel meer waard dan 5.000 stappen. Dat zie je in alles terug.

Werken aan mooie merken

Wij krijgen een grote glimlach van het bouwen aan merken. Voor diverse bedrijven hebben wij de (re)branding gedaan en een mooi merk neer mogen zetten. Daar zijn wij trots op! Ben jij benieuwd naar ons branding model en wil je samen met ons de stappen zetten naar een (nieuw) merk? Lees onze vier succesfactoren voor een sterk merk alvast door en plan direct een kennismakingsgesprek in. Wie weet wandelen we binnenkort door Leiden.

Ontvang tips & inspiratie in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees nog meer over dit onderwerp

Inspiratie, tips en trends

Back To Top