Skip to content

Is jouw logo klaar voor de toekomst?

Christine Strijbis

Regelmatig stellen wij klanten de vraag: hoe lang gebruik je dit logo al? Een logo heeft vaak een geschiedenis… een verhaal. Oftewel het is een merk en het staat voor de ondernemer, de werkwijze en de producten. Maar te vaak missen wij dit: is jouw logo klaar voor de toekomst?

Wat is de houdbaarheid van een logo?

Gemiddeld gebruiken bedrijven een logo tien jaar. Maar in die tien jaar tijd is er vaak wel iets kleins (en bijna onherkenbaars) aan gewijzigd. Een duidelijker lettertype of juist een fellere kleur. Vaak door praktische overwegingen, betere leesbaarheid of kostenbesparing door drukwerk in één kleur.

Staat jouw logo nog voor jouw merk?

Een logo mooi of niet mooi vinden, is totaal niet relevant. Een logo draagt uit wie je bent en waar je naar toe wil als bedrijf, merk of onderneming. Jouw doelgroep herkent jouw logo en weet waar het voor staat. Als je een nieuwe strategie bepaalt, zorg dan dat jouw logo hier naadloos bij aansluit. Ook al is dit sneller dan de ‘gemiddelde tien jaar’ houdbaarheid van een logo. Een logo is het hart van je merk. Het draait om de kern van het verhaal dat je naar buiten uitdraagt.

Een nieuw logo. Een nieuwe toekomst.

Met een nieuw logo leg je de lat, zowel voor het bedrijf, als de medewerkers en de klanten, weer opnieuw hoog neer. Je creëert nieuwe kansen en zoekt nieuwe doelgroepen, producten of services. Je zet een stap vooruit naar een nieuwe wereld. Een wereld waarin jouw merk centraal staat.

Merkdenken. Wij helpen je op weg.

Een nieuw logo gaat verder dan briefpapier en een website. Het merkdenken is 100% ons ding. Wij helpen je naar een merkvisie met merkwaarden. Vanuit deze gedachten ontwikkelen wij een nieuw logo met een merkverhaal en passen we dit toe op alles wat het merk uitdraagt. Van pand tot website, van social media kanalen tot video. Het merk wordt online (en offline) zichtbaar.

Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst?

Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe toekomst! Vraag nu een gratis online branding quickscan aan.

Ontvang tips & inspiratie in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees nog meer over dit onderwerp

Inspiratie, tips en trends

Jordy 100% Leiden
Hoe Maak Je Een Converterende Sales Nieuwsbrief?
Back To Top