Skip to content

De juiste marketing zorgt voor het beste resultaat.

Marketing is onmisbaar. Ons team gaat aan de slag met de marketing voor jouw merk of bedrijf om alle uitdagingen aan te gaan. Wij maken je website online vindbaar, zetten betaalde campagnes of social ads in om jouw doelgroep te bereiken en creëren passende e-mailmarketing. Niets is te gek.

Marketing 100% Leiden

Wij zetten je op de kaart

Zoekmachineoptimalisatie is de eerste stap

SEO (Search Engine Optimalization), ook wel zoekmachine optimalisatie, is een begrip dat je vaak hoort. Met SEO optimalisatie stem je de inhoud en content af op het zoekgedrag van (potentiële) klanten. Een goede score in Google vergroot de kans dat mensen bij jou op je website terecht komen. Hoe beter de SEO, hoe hoger je in Google komt te staan.

Bij SEO kijken we naar zoekwoorden, schrijven we passende landingspagina’s en zorgen we voor linkbuilding (zowel intern als extern). Wij maken jouw merk vindbaar. Ben je er klaar voor?

Conversie en naamsbekendheid

SEA zorgt voor resultaten waar je niet omheen kunt

Met SEA, oftewel Search Engine Advertising, betaal je om zo hoog mogelijk in de zoekmachine te staan. Iets dat je in de resultaten terug ziet. De traffic naar je website verhoogt. Het voordeel van SEA is dat je snel resultaat ziet met de juiste advertentiecampagnes, volledige controle hebt over het besteden budget en heel specifiek je doelgroep bereikt.

Succesvol met online marketing

Check ook deze projecten

Van Kesteren Schilders Website 100% Leiden

Van Kesteren Schilders

Dé vakschilders uit Voorhout.
Sjartec

SJARTEC

Bekijk, bewonder en ervaar exclusieve badkamers

Daniëlle, Online branding consultant / Eigenaar

“Data is onmisbaar bij het kiezen van de juiste marketingstrategie.”

Social ads

Bereik de doelgroep via sociale media met betaalde advertenties

Naast dat je jouw doelgroep bereikt door posts te plaatsen op social media, kun je ook adverteren. Op Facebook en Instagram, maar ook op Twitter, LinkedIn en YouTube.

Waar ligt de focus van je advertentie? Wat en (niet al te onbelangrijk) wie wil je bereiken? Dit bespreken we met elkaar waarna wij de campagne inrichten, advertenties maken en analyseren wat de advertenties doen. Want meten = weten.

E-mailmarketing

Met succesvolle e-mailmarketingstrategie haal je er alles uit

Wil je de traffic naar je website vergroten? Aankopen in de webshop stimuleren? De klanttevredenheid verhogen? Tijd voor een e-mailmarketingstrategie! E-mailmarketing is een vorm van marketing om een directe en structurele relatie met je klanten op te bouwen. Een hele waardevolle manier van communicatie.

Van een nieuwsbrief tot geautomatiseerde campagne. Wij zorgen dat jouw huisstijl wordt toegepast in het template van de campagne en weten welke content aanspreekt. Gegarandeerd een mooi openingspercentage!

Het laatste nieuws

Onze gedachten op creativiteit en branding

Back To Top