Ga naar hoofdinhoud
Nationale-peen-manifestatie

6|10|2021

12.30 – 18.00 uur

Event voor en door vakgenoten

Dit voorjaar is het veld gezaaid bij WUR open teelten voor de voorbereiding op de tweede editie van de Nationale Peen Manifestatie in Lelystad op 6 oktober 2021 van 12.30 – 18.00 uur. Op deze nieuwe locatie werken chemie- en zaadbedrijven samen met WUR-Open Teelten aan divers peenonderzoek.

Op het demo- en proevenplatform presenteren we zaadproeven van alle belangrijke wortelrassen van B peen tot D peen, bemestingsproeven en fungicideproeven, fertigatie- en dripproeven en wortelvliegproeven. Bekijk de proefinformatie

De deelnemende bedrijven aan het Nationale Peen Manifestatie zijn: Agrifirm, Agrotheek, BASF, Bayer Crop Science, Bejo Zaden, Certis, ENGIE Refrigeration, Profytodsd, Pireco, Hazera, Koppert Biological Systems, Kramer Start, Nunhems, Rijkzwaan, Seminis, Syngenta Steketee en Van Iperen.

Download de handout

Het event voor peen!

Nationale Peen Manifestatie start 6 oktober om 12.30 uur

Het event start op woensdag 6 oktober direct na de middag om half 1. Voor bezoekers is er ruime parkeergelegenheid en is vooraf aanmelden niet nodig. Volgens een looproute is gelegenheid alle 20 deelnemers te spreken en de laatste informatie uit de markt uit te wisselen. Het adres is WUR-Open Teelten, Edelhartweg 1 in Lelystad. Het event is gratis voor vakgenoten en wij hanteren de door de overheid gestelde Covid-regels.

Bekijk de deelnemersfolder online >

Vragen?

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top