Skip to content
Nationale-peen-manifestatie

11|10|2023

12.30 – 18.00 uur

Event voor en door vakgenoten

Dit voorjaar is het veld gezaaid bij WUR open teelten voor de voorbereiding op de tweede editie van de Nationale Peen Manifestatie in Lelystad op 11 oktober 2023 van 12.30 – 18.00 uur. Op deze locatie werken chemie- en zaadbedrijven samen met WUR-Open Teelten aan divers peenonderzoek.

Op het demo- en proevenplatform presenteren we zaadproeven van alle belangrijke wortelrassen van B peen tot D peen, bemestingsproeven en fungicideproeven, fertigatie- en dripproeven en wortelvliegproeven.

De deelnemende bedrijven aan het Nationale Peen Manifestatie zijn: Agrifirm, Agrotheek, BASF / Nunhems, Bayer Crop Science, Bejo Benelux, Broere Irrigatie, Ecostyle, Equans RefrigerationPireco, Odd.bot, Hazera, HLB, Koppert, Kramer StartSyngenta, LEMKEN / Steketee en Van Iperen.

Download de deelnemersfolder!

Het event voor peen!

Nationale Peen Manifestatie start 11 oktober om 12.30 uur

Het event start op woensdag 11 oktober 2023 direct na de middag om half 1. Voor bezoekers is er ruime parkeergelegenheid en is vooraf aanmelden niet nodig. Volgens een looproute is gelegenheid alle 20 deelnemers te spreken en de laatste informatie uit de markt uit te wisselen.

Het adres is WUR-Open Teelten, Edelhartweg 1 in Lelystad.

Het event is gratis voor vakgenoten.

 

Vragen?

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top