Skip to content

Online branding: een succesvolle marketingstrategie

Christine Strijbis

Een online gesprek aangaan voegt waarde toe aan de merkbeleving en creëert indirect merkfans die jouw merk ‘verkopen’. Het is belangrijk dat jouw strategie past bij jouw merk. We gaan met onze klanten in gesprek om te ontdekken wat het merk uniek maakt.

Een succesvolle merkstrategie

Wij denken graag mee over jouw online merkstrategie zoals:

  • Wat is je merkbelofte en boodschap?
  • Hoe bouwen we aan jouw merkbeleving?
  • Wat is je identiteit en wat is je verhaal?

Na onze ‘online branding quickscan’ sessie is jouw merk klaar voor meer fans. We analyseren alle communicatiemiddelen. Straalt je website uit wie je bent? Past je logo bij jouw bedrijf? En hoe spreek jij de doelgroep aan? Met een frisse blik adviseren wij welke (social media) kanalen je inzet, waar je de doelgroep bereikt en welk verhaal je vertelt.

Van merkstrategie tot merkactivatie

Geen boekwerken maar concrete acties. Een strategisch plan betekent voor ons; met een kort en helder verhaal komen. Met ons advies kun je op de korte en/of lange termijn aan de slag met je merkbekendheid, identiteit en creatief concept. Zowel online als offline bouwen wij aan een sterk merk. Merkactivatie zorgt ervoor dat je merk zichtbaar wordt, zowel offline als online.

Wij zijn het online branding bureau in de Randstad

Vanuit Leiden werken wij aan mooie merken om samen een online merk te positioneren. De kracht van herhaling is nodig om aandacht van de klant of consument vast te houden. Met pakkende, creatieve campagnes zorgen wij dat de klant ook terugkeert naar je merk voor herhalingsaankopen. Want vertrouwen van de klant krijgen ligt aan de basis van een goede merkstrategie. Zowel online als offline natuurlijk.

Meer weten over merken? Neem contact op met één van onze merkexperts in Leiden of het Westland.

Ontvang tips & inspiratie in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees nog meer over dit onderwerp

Inspiratie, tips en trends

Back To Top