Skip to content

Online marketing uitbesteden is juist nú een slimme zet

Team Support

Denk je eraan om jouw online marketing uit te besteden? Slim! Het is namelijk belangrijker dan ooit om de online zichtbaarheid van jouw merk scherp te houden. ‘Dat kan toch al met het plaatsen van een social media bericht en is toch niet zo moeilijk?’ Klopt, maar er komt veel meer bij kijken. Online marketing is echt een vak apart. Design, SEO, strategisch social media managen en meer. Wij hebben alle kennis in huis en zijn dé flexibele collega die jouw bedrijf nodig heeft. Samen brengen we jouw online marketing naar een hoger niveau.

Waarom zou je jouw social media uitbesteden?

De meeste ondernemers beginnen zelf aan hun online marketing met wat schrale marketingkennis die ze ergens hebben gehoord of gelezen. Alleen waar doe je goed aan? Wat plaats je wel online en wat niet? Dat zijn cruciale vragen die je jezelf moet stellen bij het opzetten en onderhouden van je online marketing. Het is niet voor niets dat vele bedrijven een speciale afdeling of specialist in huis hebben om het bedrijf online zichtbaar te maken en te houden. Ook in een tijd waarin bijna iedereen wel weet hoe je een bericht plaatst op social media. Of beter gezegd, juíst in deze tijd. De concurrentie is groot en (online) zichtbaarheid is crucialer dan ooit.

‘Besteed je marketing niet uit’

Misschien heeft iemand je weleens gezegd dat je beter je marketing niet kunt uitbesteden. Je resultaten zouden lager kunnen zijn doordat je de grip op je marketingdoel verliest. Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Sterker nog, het is juist een slimme zet om het uit te besteden. Als je maar nauw samenwerkt met de marketingspecialist. Samen brainstormen, sparren en marketingresultaten bespreken. Samenwerken. Dat is ‘key’.

Wij zijn jouw flexibele collega

Bij 100% Leiden zeggen we niet zomaar ‘We zijn dichtbij’. We hebben liefde voor merken en zetten ons voor de volle 100% in om de zichtbaarheid van jouw merk te vergroten. In alles wat wij doen zijn wij eerst je collega en dan online marketeer. Bij diverse klanten komen onze marketingspecialisten (Denise, Christine, Danielle, Charlotte en Neeltje) frequent langs als ‘flexibele collega’ om zo efficiënt samen te werken en effectief werk te leveren. Van online-marketingstrategie tot en met het social media onderhoud. Wij komen als een parttime collega bij jou werken om jouw online marketing uit handen te nemen. Zo houd jij grip op de marketing en heb je direct zicht op de resultaten.

Voordelen van een ‘flexibele 100% Leiden collega’

Een 100% Leiden marketingspecialist in huis nemen als ‘flexibele collega’ kent veel voordelen voor jouw bedrijf als…

  • … je zelf amper tot geen tijd voor marketing hebt.
  • … je minimaal één keer per week een sparringpartner wil hebben m.b.t. de marketing.
  • … je de zichtbaarheid en het bereik van jouw bedrijf wil verhogen.
  • … je jouw klanten betrokken wil houden.
  • … je een marketingspecialist als collega wil zonder een werknemer vast in dienst te nemen.
  • … de trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing te snel voor je gaan.
  • … je wil focussen op je eigen passie en marketing als een randzaak ziet.

Inmiddels managen wij voor ruim 100 klanten hun online marketing en hebben we voor tientallen klanten een ‘flexibele collega’ ingezet. Dus nee, het is niet erg om dit uit te besteden. Want tijd = prioriteit. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel ons of kom langs in Leiden. De koffie staat klaar!

Ontvang tips & inspiratie in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees nog meer over dit onderwerp

Inspiratie, tips en trends

Afmetingen Social Media Posts, Stories En Meer
Back To Top