skip to Main Content

AW Groep. Aandacht Ambitie Anders

Mogen wij je voorstellen aan AW Groep? Vanuit een passie voor mens & techniek is AW Groep expert in het hele spectrum van grond-, weg- en waterbouw, betonbouw, saneringen, groenwerken en de levering van grondstoffen. AW Groep staat altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook op het gebied van online en offline communicatie. En daar helpen wij graag bij.

Communicatie

Strategie is de basis voor alles

Op welke doelgroep gaan we ons focussen? Wat zijn de doelstellingen? Hoe blijven we herkenbaar en net dat ene stapje voorlopen? Aandachtspunten die we met elkaar in de strategie hebben bepaald. Dat is de basis. Voor alle interne en externe communicatie.

100% communicatie

Wij ondersteunen AW Groep bij de interne en externe communicatie. Zo plaatsen wij berichten op de social media kanalen, schrijven we nieuwsberichten en werken wij projecten uit voor de website, optimaliseren we de website voor de zoekmachine en houden wij medewerkers op de hoogte via het intranet. Daarnaast maken wij ook flyers, posters en andere uitingen. Dat natuurlijk allemaal in de huisstijl van AW Groep, zodat alles een uitstraling heeft en vooral herkenbaar is.

AW Groep

Conversie

Meer. Online.

De online activiteiten dragen bij een hoger aantal volgers, genereren meer bezoekers op de website en zorgen voor een betere vindbaarheid. Om dit af en toe een boost te geven zetten wij online ads in. Hiermee bereiken we in een korte periode de doelgroep en kunnen we de visuele en tekstuele boodschap met iedereen delen. Wij gaan voor resultaat. Samen met AW Groep.

Back To Top