Skip to content

Jantje Beton. Stop nooit met spelen!

Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton… STOP NOOIT MET SPELEN!

Jantje Beton

Voor meer speelkansen en -ruimte!

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht.

Bekijk dit. Vind het leuk. Deel het met je vrienden.

Social media marketing geeft je de kans om in contact te komen met je doelgroep, je naamsbekendheid te vergroten en te luisteren naar je volgers. Door actief deel te nemen geef je de organisatie een gezicht en maak je de communicatie persoonlijker. Het gaat bij social media om het constant in contact staan met je netwerk. Hier kwamen wij om de hoek kijken. We creëerden unieke posts met interessante feiten en (actuele) informatie. En dat alles met als doel: Jantje Beton meer onder de aandacht te brengen! Met de hoeveelheid volgers op Facebook (+51.000), Instagram (+1.500) en LinkedIn (+1.500) en het bereik wat ze gemiddeld generen per bericht (+5.000) is de organisatie goed op weg!

Jantje Beton Speelbeweging

Speelbeweging

Contentcreatie en SEO optimalisatie

Spelen is én blijft superbelangrijk. Dat is de boodschap die we willen uitdragen. Om deze boodschap kracht bij te zetten heeft Jantje Beton een uniek, online platform opgezet: Speelbeweging. Voor dit platform creëren we fantastische speeltips, interessante speelweetjes en stoere speelverhalen met als hoofdonderwerp: jawel, buitenspelen! 100% Leiden creëert deze content door interviews te houden, artikelen te redigeren en de website goed vindbaar te maken door middel van SEO optimalisatie. Twaalf verschillende thema’s over buitenspelen komen aan bod, waarbij diverse organisaties aanhaken die hun kennis en ervaringen delen. Want… wist je bijvoorbeeld dat vies worden tijdens het spelen helemaal niet zo erg is? En dat als kinderen samen spelen, ze leren hoe ze zich moeten gedragen in een sociale omgeving? Dit alles en meer lees je op de Speelbeweging!

Back To Top