Skip to content

Lamboo Dried & Deco. Droogbloemen saai? Helemaal niet!

Droogbloemen zijn helemaal trendy, zeker de droogbloemen van Lamboo Dried & Deco! Familiebedrijf Lamboo Dried & Deco in Lisse heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het produceren van droogbloemen, gepreserveerde producten en bijstekers. Tijd om de huisstijl en website van Lamboo Dried & Deco op te frissen. Nieuwe fotografie, mooie catalogi en een heldere CTA (Call To Action). En dat in maar liefst drie talen: Engels, Nederlands en Frans! Zeker weten dat ook jij nu helemaal fan bent van droogbloemen.

Huisstijl & website

Klaar voor een nieuwe huisstijl

Voor het creëren van de nieuwe huisstijl is een moodboard gemaakt. Met het moodboard brengen wij de sfeer over die de nieuwe huisstijl met zich meebrengt. Hierin komen kleuren, lettertypes, vormen, fotografie en illustraties goed naar voren. Het is de basis van de nieuwe huisstijl. De nieuwe, natuurlijke huisstijl is nu tot in de puntjes uitgewerkt en overal doorgevoerd. Van logo en visitekaartjes tot logo op het pand in Lisse, catalogi en sociale media. Lamboo Dried & Deco is niet meer te missen.

Make-over van de website

Na de creatie van de huisstijl heeft ook de website een make-over gehad. Het webdesign is modern en geeft een goed beeld van het ambachtelijke werk van Lamboo Dried & Deco. Hoe? Vooral door het gebruik van teksten, fotografie en illustraties. Samen met de nieuwe huisstijl kunnen huidige en potentiële klanten hier alles vinden. Wist je dat het aantal bezoekers door onze optimalisaties meer dan verdubbeld is?

Ook zijn wij volop bezig met SEO-optimalisatie. De droogbloementrend blijft groeien en daarom is de vindbaarheid van de website heel belangrijk. Een zoekwoordenanalyse en het schrijven van landingspagina’s draagt bij aan de vindbaarheid in de zoekmachines, bij alle talen. Met de gekozen zoekwoorden komen nu al terug in de top 3 zoekresultaten.

Lamboo Dried & Deco

Nieuwsbrief

Meer. Communicatie.

Klantencontact staat bij bijna ieder bedrijf centraal. Soms kan dit best lastig zijn met een groot klantenbestand. Vandaar dat wij voor Lamboo Dried & Deco een nieuwsbrief template hebben ontworpen. Helemaal in de nieuwe stijl! Ieder kwartaal maken en versturen wij een nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief houden wij klanten op de hoogte van productlanceringen, de nieuwe catalogi en updates over het zaaien of oogsten. En dat allemaal met het doel om conversie te generen. Ieder kwartaal opnieuw ervaart Lamboo Dried & Deco meer interactie met klanten. Dat is waar we het voor doen!

Back To Top