skip to Main Content

Ouwehand Bouw. Vernieuwend bouwen.

Van een huis een thuis creëren. Van een kantoor een fijne werkplek creëren. Familiebedrijf Ouwehand Bouw uit Katwijk realiseert een ruimte waar je je prettig in voelt. Al vier generaties lang ontwikkelen, bouwen en verbouwen zij projecten van verschillende grootte. Zo ervaren gebruikers en eigenaren van gebouwen wonen en werken in een betrouwbare omgeving.

Familiebedrijf

Samen. Vernieuwend. Betrouwbaar. Plezier.

Ouwehand Bouw streeft naar een prettige samenwerking met de beste partijen, zowel intern als extern. Van binnenuit streven zij naar vernieuwing en hechten zij waarde aan verduurzaming. Werken met en bij een familiebedrijf doe je met plezier; net als in een familie is er een hoge betrokkenheid en respect naar elkaar toe.

Website met ‘wauw’ factor

Om de vernieuwde kernwaarden van Ouwehand Bouw online krachtig te communiceren, ontwikkelde wij een nieuwe WordPress website waarin alle disciplines vanuit verschillende bedrijfsonderdelen goed naar voren komen. Een custom made webdesign met vindbare landingspagina’s voor hun diensten. De eigen fotografie met overal een herkenbare oranje Ouwehand touch geven een authentieke uitstraling. Klikt de klant nu vanuit de periodieke digitale nieuwsbrief, die natuurlijk compleet aansluit bij het design van de website, dan is daar een en al herkenning.

Ouwehand Bouw

Social media

Bouwen aan online community

Vooral laten zien en vertellen wat je als bedrijf doet. Daarmee zichtbaar worden, maar ook online ambassadeurs binden. De bouw community op de LinkedIn bedrijfspagina heeft ondertussen een van de grootste groep volgers van alle bouwbedrijven in de regio. Dat is ook voor de HR Communicatie van Ouwehand Bouw een fraai platform. En natuurlijk vergeten we ook niet de belangrijke social media kanalen Instagram en Facebook.

Back To Top