Skip to content

SJARTEC. Bekijk, bewonder en ervaar exclusieve badkamers

Harmonieus baden in een luxe badkamer of ontspannen in een home-spa? Sinds 1959 is SJARTEC de leverancier van exclusieve, design badkamers, tegels en wellness ruimtes. De interieurarchitecten van SJARTEC realiseren de mooiste en modernste design badkamers, home spa’s, maatwerk sauna’s, zwembaden en jacuzzi’s voorzien van luxueus sanitair en een strakke afwerking.

Webshop

Exclusief Design. Website met webshop.

Een online wellness beleving. Met heel veel inspiratie voor jouw exclusieve badkamer thuis. Transparantie van mogelijkheden en Italiaanse design merken in een webshop. In een webdesign dat complementair is aan de uitstraling in de vernieuwde showroom in Leiden. SJARTEC heeft een website met webshop die het eerste contactmoment vastlegt en vasthoudt met die nieuwe klant.

Sjartec

SEO en SEA

100% communicatie.

Extreme online zichtbaarheid en goed gevonden worden op de juiste zoekwoorden (SEO). Dat realiseren we door de juiste content in nieuwsberichten, landingspagina’s en projecten continue toe te voegen aan de website. En om deze zichtbaarheid nog extra te pushen, zetten we ook periodiek SEA in met Google Search en Display Ads. De juiste doelgroep bereiken op het juiste moment en op de juiste plek online. En dat alles met als doel: het genereren van meer conversies waarbij de focus ligt op bestellingen en offerte aanvragen. En met effect, want SJARTEC heeft al veel mooie projecten gerealiseerd. Benieuwd? Neem dan een kijkje op hun website.

Back To Top