Skip to content

Syngenta. Feel the energy!

Al jaren werken wij op project- en interim basis voor Syngenta. Van brandmanagement tot webdevelopment. Van organisatie van evenement en beurzen tot het creëren van contentplatform en ontwerpen voor advertenties tot PowerPoint presentaties.

Syngenta

Brandmanagement

Met onze tuinbouwervaring weten wij wel raad met het in de markt zetten van een nieuwe tuinplant. Van het uitwerken van het concept in ontwerp, content en web tot en met het bezoeken van de handel en telers om de merkbekendheid te vergroten. Samen met het interne salesteam, bureaus en marcom-collega’s geven wij plantconcepten een boost.

Expert Center

Onder huisstijl valt niet alleen een logo. Dat is slechts een onderdeel. Het gaat veel verder dan dat, namelijk kleuren, lettertypes, papiersoorten, afwerking en nog veel meer. Dit verzamelen wij allemaal in een huisstijlhandboek. Dit document kun jij áltijd raadplegen om zo de uitstraling van jouw merk, onderneming of bedrijf in één lijn te houden.

Bij het ontwerpen van de huisstijl, zorgen onze designers dat deze passend is bij jouw persoonlijke stijl, maar ook bij de diensten of producten die jouw merk of bedrijf levert én natuurlijk de behoeften van de (potentiële) klant.

Catalogus

Te mooie dingen die we hebben gedaan

Een catalogus van 150 pagina’s realiseren. Dat project managen wij graag met een zeer strakke planning. Samen met een designbureau verzorgde 100% het projectmanagement, planning, foto-edits, reviews en de interne afstemming om uiteindelijk met de drukker te komen tot een drukklare versie. Het resultaat mag er zijn!

Back To Top