Skip to content

Van Kesteren Schilders. Dé vakschilders uit Voorhout.

Maak kennis met Van Kesteren Schilders. Het familiebedrijf, gevestigd in Voorhout, dat zich naast binnen- en buitenschilderwerk ook bezighoudt met glaswerkprojecten van zowel kleine als grote omvang en klanten in de winkel of op locatie voorziet van interieuradvies. Van Kesteren Schilders werkt al 85 jaar aan de tevredenheid van medewerkers en opdrachtgevers.

Als Erkend Leerbedrijf faciliteren zij opleidingen en krijgen jonge talenten de kans om een prachtig vak te leren. Betrokkenheid, vakmanschap en hoge kwaliteit schilder-, behang- en glaswerken. Daar staat Van Kesteren Schilders voor! Ruim 60 vakmensen werken vaak al tientallen jaren bij Van Kesteren Schilders en staan voor flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Met focus op vitaal, veilig en duurzaam werken.

Website

Een nieuw kleurtje op de… website!

Na 85 jaar vakmanschap werd het tijd voor een nieuwe, verfrissende look. Ondertussen zijn we namelijk al 3 generaties verder. Zo heeft niet de muur, maar de website een nieuw kleurtje gekregen. Naast een vernieuwend webdesign hebben wij de website zo ingericht dat middels slimme navigatie alle disciplines van het bedrijf, te weten schilderwerk, glaswerk en interieuradvies, goed onder de aandacht komen. We laten vooral veel inspiratie in de vorm van projecten zien. Iedere maand komen hier nieuwe werken bij die gefotografeerd worden door hun eigen fotograaf. Daarnaast zijn het de foto’s van vakmannen aan het werk die centraal staan. Tevens beschikt de website over een ideale landing voor de Google Ads en Social Advertising.

Van Kesteren Schilders website 100% Leiden

Contentcreatie

Persoonlijke communicatie

Als familiebedrijf heeft Van Kesteren Schilders een passie voor zijn projecten en het team. Ze doen het samen: ontzorgen van klanten, meedenken met oplossingen en flexibel reageren. Het is belangrijk dat klanten precies weten bij wie zij terecht kunnen voor vragen. Daarom houdt Van Kesteren Schilders de communicatie zo persoonlijk mogelijk. Van het kastje naar de muur gestuurd? Niet bij Van Kesteren Schilders. Wij creëren online content voor Van Kesteren in de vorm van nieuwsbrieven, interieurblogs, nieuwsberichten en social media updates. Dit om de naamsbekendheid, de website traffic en conversie voor het aanvragen van offertes te vergroten. Op deze manier geven wij Van Kesteren Schilders óók online een persoonlijk karakter.

Back To Top